Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستاد ملی مقابله با کرونا خبر از ماموریت دو هفته ای وزارت بهداشت داد. سرپرست وزارت بهداشت هم اکنون بهرام عین اللهی می باشد.

تمهیدات وزارت بهداشت برای چهلمین جشنواره فیلم فجر / استقرار تیم واکسیناسیون در برج میلاد

دکتر عباس شیراوژن با اشاره به مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: در جلسه اخیر، ۹ مصوبه تصویب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک مصوبه این بود که برخی محدودیت‌هایی که در جلسات قبلی اعلام شده بود، به مدت دو هفته تمدید شود؛ از جمله اینکه جلسات اداری در اماکن سربسته با سقف حداکثر ۳۰ نفر و مدت ۹۰ دقیقه برگزار شود. همچنین تجمعات آیینی، مذهبی و فرهنگی که در اماکن مختلف مسقف برگزار می‌شود تا ۲۰ درصد ظرفیت فضا به مدت حداکثر ۹۰ دقیقه باشد. از دیگر تاکیدات ما اجبار بر استفاده از ماسک در محیط‌های سر بسته بود.

وی افزود: پروازهای مسافری نیز می‌بایست تا ۶۰ درصد ظرفیت برقرار باشند. این مصوبات باید تا دو هفته آینده ادامه داشته باشد.

شیراوژن ادامه داد: صدا و سیما و وزارت بهداشت باید برای همراهی بیشتر مردم برای تکمیل واکسیناسیون و تزریق دز سوم فعالیت‌های اقناعی انجام دهند، بویژه آنکه همراهی والدین برای واکسیناسیون کودکان ضروری است.

وی افزود: از آنجایی که در ایام زیارتی ماه رجب قرار داریم و مردم در این ایام به اماکن مقدسه بخصوص آستان امام رضا (ع) مشرف می‌شوند، تاکید شده است که مقررات بهداشتی  توسط زائرین رعایت شود که حداقل انتقال اتفاق افتد.

نگرانی وزارت بهداشت از تغییر الگوی گسترش ایدز

شیراوژن ادامه داد: در مورد مراسم اعتکاف نیز مقرر شد مراسم صرفا در شهرهای غیر از قرمز یعنی در شهرهای زرد، آبی و نارنجی با ۲۰ درصد ظرفیت مساجد و رعایت مقررات بهداشتی و انجام ۳ دز واکسیناسیون و استفاده از ماسک برگزار شود.

شیراوژن همچنین درباره مصوبات مرتبط با کنترل مرزهای ورودی به کشور نیز گفت: در جلسه ستاد ملی کرونا، درباره ورودی مرزهای مختلف هوایی، زمینی و دریایی تاکید شد که دقت شود و اطمینان خاطر از سلامتی مسافرانی که از مرز رد شده و وارد کشور می‌شوند، حاصل شود.

وی همچنین با اشاره به ابراز نگرانی‌ها از عدم رعایت موارد بهداشتی در وسایل حمل و نقل عمومی، گفت: مورد دیگر مطرح شده در جلسه ستاد ملی کرونا، نگرانی از وسایل حمل و نقل عمومی است و اینکه قواعد بهداشتی به خوبی رعایت نمی‌شود. بر همین اساس بر دستگاه‌های مسوول تاکید شد که بر رعایت جدی‌تر این مقررات بهداشتی در وسایل حمل و نقل عمومی مثل مترو و اتوبوس تاکید داشته باشند.

شیراوژن همچنین گفت: درباره راهپیمایی ۲۲ بهمن نیز الزامی برای وزارت کشور و وزارت بهداشت ایجاد شد که شکلی جدید و نحوه جدیدی از برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن را طراحی و پیشنهاد دهند که متفاوت از سال‌های گذشته باشد و به این ترتیب با توجه به رنگ‌بندی شهرها و میزان درگیری شهرها با کرونا، طراحی جدیدی داشته باشند.

انتخابات الکترونیک با مخالفت وزارت بهداشت روبه‌رو شد

وی افزود: یکی از نگرانی‌ها نیز این بود که برخی اقلام دارویی مورد نیاز مردم ممکن است کمبودی داشته باشد یا قیمتش افزایش داشته باشد که قرار شد هر گونه افزایش قیمت دارویی مدیریت شود و به قیمت سابق بازگردد تا به این ترتیب کاهش قیمت داشته باشم و تامین دارو نیز اتفاق افتد.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: همچنین با توجه به واکسیناسیون گسترده و ویژگی‌های سویه امیکرون و تفاوت آن با سویه‌های قبلی، مقرر شد الزاماتی که مترتب است بر رنگ بندی شهرها، بازنویسی شود. این موضوع نیز با همکاری وزارت بهداشت و وزارت کشور باید صورت گیرد.

وی در پایان گفت: البته نباید این الزامات در مردم ایجاد نگرانی کند و همچنین تا زمانی که تغییرات مصوب شود، باید قواعد و مصوبات گذشته مورد توجه و رعایت قرار گیرد.

۴۰۰ مرکز درمانی بسیج در اختیار وزارت بهداشت قرار می‌گیرد

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: وزارت بهداشت وزارت کشور راهپیمایی 22 بهمن وزارت بهداشت ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۳۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است

عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت در دومین روز از مراسم هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور در مشهد مقدس، با بیان اینکه کمبود پرستار یک‌ مسئله جهانی است، اظهار کرد: در جهان 28 میلیون نفر کادر پرستاری داریم اما نیاز جهان 34 میلیون نفر است یعنی با کمبود 6 میلیون پرستار در جهان مواجه هستیم؛ از این رو سازمان جهانی بهداشت تاکید دارد که گسترش خدمات سلامت از حوزه پرستاری تعمیق بیشتری پیدا کند تا عدالت در سلامت، محقق شود.

وی افزود: عدالت در سلامت در سرفصل‌های وزارت بهداشت نیز قرار گرفته است؛ این عبارت به معنای دسترسی آسان و ارزن مردم به خدمات باکیفیت و ایمن است.

عبادی درباره آمار پرستاران فعال در کشور تصریح کرد: در حوزه درمان و مراقبت گروه پرستاری 230 هزار نفر در مراکز درمانی فعال هستند و این عدد در بین جمعیت 550 هزار نفری کارکنان وزارت بهداشت قابل توجه است و بنابراین پرستاران می‌توانند در سنجه‌های مختلف نظام سلامت اثرگذار باشند و رضایت آنها نیز به رضایت گیرندگان خدمت منجر می‌شود.

وی با بیان اینکه جمعیت پرستاران به لحاظ تعداد بعد از جمعیت معلمان در آموزش و پرورش دومین رتبه را در کشور دارد، بیان کرد: براساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب، بی توجهی به پرستاری بی توجهی به سلامت جامعه است و این موضوع نگاه ما به پرستاری را ویژه‌تر می‌کند و دغدغه ما در رابطه با سلامت مردم را افزایش می‌دهد. از سوی دیگر پرستاران نقش های متنوعی در نظام سلامت ایفا می کنند و با توجه به اینکه تا 30 سال آینده یک چهارم جمعیت سالمند می‌شوند جایگاه آن‌ها در نظام سلامت باید ارتقا یابد.

عبادی با اشاره به اینکه در رشته‌های گروه پرستاری شامل اتاق عمل و فوریت‌های پزشکی سالانه 15 هزار نفر تربیت می‌شوند، خاطرنشان کرد: همچنین 13 رشته کارشناسی ارشد پرستاری داریم که شامل مراقبت‌های ویژه کودکان و نوزادان، اورژانس، بزرگسالان، سلامت جامعه، روان پرستاری و ‌.. است. 

وی با اشاره به نقش پررنگ بانوان در شغل پرستاری بیان کرد: در دنیا 90 درصد پرستاران را بانوان و 10 درصد را مردان تشکیل می‌دهند اما در کشور ما پذیرش دانشجویان آقا افزایش یافته و 75 درصد پرستاران بانوان و 25 درصد آقایان هستند. جمعیت بزرگ بانوان در این حرفه نشان از تاثیرگذاری زنان در اجتماع دارد و نیاز به توجه خاص به این گروه را بیشتر می‌کند زیرا ماهیت پرستاری سخت است و شیفت‌های غیرمتعارف در آن وجود دارد و خدمت پرستاری یک لحظه نیز قابل متوقف شدن نیست.

وی ادامه داد: میانگین سهم سلامت از درآمد ناخالص داخلی در اکثر کشورهای جهان 8 درصد است، این شاخص در برخی کشورهای پیشرفته به 11 درصد نیز می‌رسد اما در کشور ما 3 تا 5 درصد بوده است. در دوره کرونا که نگاه ویژه‌ای به حوزه سلامت شد این عدد افزایش پیدا کرد و اکنون به 3 تا 4 درصد از سهم تولید ناخالص ملی رسیده است.

وی با بیان این‌که انسان سالم محور توسعه پایدار است، تصریح کرد: حوزه سلامت در توسعه هر کشوری اهمیت دارد. در صد سال گذشته نگرانی جامعه بشریت محدود به سلامت جسمانی بود اما بعد از توسعه فناوری‌ها و سرعت بیش از حد زندگی روزمره، به تدریج موضوع سلامت روان، سلامت اجتماعی و معنوی نیز مورد توجه قرار گرفتند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت با بیان اینکه در دسترس بودن و ارزان بودن خدمت موانعی دارد، گفت: یکی از رویکردهایی که کشورها به کار گرفته‌اند استفاده از نیروهای چندکاره است. پرستاران این قابلیت را دارند که بر اساس برنامه‌های درسی‌شان در حوزه‌های پیشگیری، ارتقای سلامت، مراقبت و درمان و توانبخشی مشارکت کنند. برای مثال در کشورهای حوزه اسکاندیناوی اولین مراجعه مردم به پرستاران و مراقبین سلامت است و برآوردها نشان داده 85 درصد خدمات اولیه سلامت توسط این نیروها قابل انجام است.

وی با بیان اینکه در توازن نیروی انسانی و به کارگیری نیروی انسانی نیاز به بازنگری داریم، تاکید کرد: ظرفیتی که به طور خاص و عام در پرستاری ایران وجود دارد می‌تواند بسیاری از خلاهای مراقبتی را پوشش دهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت
  • برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • اعلام برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • برگزاری نخستین المپیاد ورزش‌های فناورانه ویژه دانشجویان سراسر کشور
  • برگزاری آزمون ورود دختران به دوره مامایی در شمال افغانستان
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!