Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، همزمان با عید غدیر و با حضور نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی از دو محصول جدید و دستگاه منحصربفرد وینچ تراکتوری در گروه صنعتی تراکتورسازی ایران رونمایی می شود.

براساس این گزارش صفر تا صد این دو محصول به همت متخصصان واحد تحقیق و توسعه این گروه صنعتی طراحی و تولید شده و عنوان محصول بومی را دارا می باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از دارا بودن استاندارد آلایندگی زیست محیطی این دو نوع تراکتور به عنوان ویژگی مهم می شود یاد کرد بطوری که تراکتورهای طراحی شده دارای استاندارد آلایندگی زیست محیطی Stage 3a بوده و زمینه را برای حضور در عرصه های جهانی و رونق گرفتن بازارهای صادارتی فراهم می‌آورند.

این محصولات با توان ۸۵ و ۹۵ اسب‌بخار جزو محصولات یونیورسال محسوب می‌گردند موتورهای با استاندارد آلایندگی stage 3a، توربوشارژر و اینترکولر از نوآوری های مورد استفاده در این محصولات است همچنین سعی شده از سیستم هیدرولیک پیشرفته تراکتور ۳۹۹ در این محصولات استفاده شود

این محصولات با وزن و فاصله که بین دو محور برای آنها در نظر گرفته شده از کشش مناسبی برخوردار هستند و کارایی آنها در مقایسه با محصولات مشابه در مزرعه بهبود یافته است.

دارا بودن وزن و توان کششی بیشتر، مجهز به سیستم هیدرولیک ارتقا یافته در دو تیپ تک و جفت دیفرانسیل از دیگر محاسن این محصولات جدید سبد تولیدی گروه صنعتی تراکتورسازی ایران است.

تراکتور ITM1085 با توان 85 اسب بخار و تراکتور ITM1095 با توان 95 اسب بخار، با موتورهایی از سری یک هزار می باشند و به تدریج شاهد تولید انبوه آن در خطوط تولید گروه تراکتورسازان خواهیم بود.

در حال حاضر  ۱۸ تیپ تراکتور از ۳۸ تا ۱۵۰ اسب بخار توان در تراکتورسازی تولید و به بازارهای داخلی و خارجی عرضه می شود که با رونمایی از این دو محصول جدید و با توجه به اینکه در دو تیپ تک و جفت دیفرانسیل طراحی شده اند تنوع محصولی تراکتورسازی به 22 تیپ رسید.

گزارش فارس حاکی است، پنج محصول دیگر با استاندارد آلایندگی stage 3A در تراکتورسازی در حال طراحی و توسعه می‌باشد که در آینده نزدیک به تولید خواهد رسید.

همزمان با این دو نوع تراکتور از یک نوع ادوات کشاورزی منحصر بفرد که نمونه و مشابهی ندارد نیز رونمای شد.

از این محصول به عنوان یک  طرح کاملا ابتکاری که  نمونه خارجی یا داخلی نداشته  و برای آن ثبت اختراع صورت گرفته یاد می شود.

این وسیله بسیار کارآمد در جلوی تراکتور نصب‌ شده و برای کشش هر وسیله یا جسمی از الوار و سنگ و وسایل دیگر گرفته تا خود تراکتور مورد استفاده قرار می‌گیرد بشکلی که در مکانهای صعب العبور که توانایی حرکت برای تراکتور وجود نداشته باشد با اتصال کابل به جای ثابتی قادر به آزاد نمودن آن خواهد شد.

این وسیله بسیار کاربردی است و پیش بینی می‌گردد به عنوان یک آپشن مورد استقبال کشاورزان واقع گردد.

لازم به ذکر است مدلهای موجود از این وسیله اغلب از نوع برقی یا هیدرولیکی بوده ولی این اختراع مبتکران ایرانی برای اولین بار بصورت مکانیکی طراحی و تولید شده است.

انتهای پیام/60014
 

منبع: فارس

کلیدواژه: تراکتورسازی تبریز تراکتور تولید انواع تراکتور استانداردهای زيست محيطی ثبت اختراع استاندارد آلایندگی اسب بخار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۴۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد

به گزارش تابناک، تسنیم نوشت: براساس اعلام سازمان شیلات، سرانه مصرف ماهی در کشور حدود 13 کیلوگرم برآورد شده است درحالی که میانگین جهانی آن حدود 20 کیلوگرم است.

یک بخشی از کمبود مصرف سرانه به دلیل ذائقه ایرانی است که به دلیل  بوی ماهی و تیغ ماهی، خانوارها به خاطر پخت و پز آنها با مشکل مواجه می‌شوند. متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه غذاهای دریایی راهکاری مبتکرانه برای این مشکل طراحی کردند.

خانلر مدیرطرح این شرکت دانش‌بنیان گفت: در راستای تکمیل زنجیره تأمین آبزیان و در راستای فرآورده‌های شیلاتی، تولید سوسیس و کالباس ماهی را در دستور کار قرار دادیم که برای نخستین بار 13 محصول سوسیس و کالباس را از ماهی "سیوس" تولید کردیم.

وی تصریح کرد: این محصولات بدون ماده نگهدارنده تا یک ماه قابلیت نگهداری دارد که همین امر،‌ ثبت اختراع شده است.

خانلر گفت: سوسیس‌هایی که در خارج از کشور از جمله چین و اروپا تولید می‌شود به شدت طعم ماهی دارد و برای مصرف‌کننده و ذائقه ایرانی اصلاً‌ مناسب نیست و ما توانستیم بعد از 15 سال کار تحقیقاتی، با بومی‌سازی خط تولید، قیمت تمام‌شده را پایین بیاوریم.

حذف بو و طعم نامطبوع ماهی در کنار حفظ همه خواص مفید آن،‌ فراپاستوریزه بودن و هضم راحت از ویژگی‌های این محصول دانش‌بنیان است.

از ویژگی‌های دیگر دانش‌بنیانی این محصول می‌توان به استفاده از یک چهارم حد مجاز نیترید سدیم و تعداد میکروارگانیسم صفر اشاره کرد.

این فرآورده که از محصولات فناورانه صنایع غذایی است در راستای توسعه سهم بازار کشورمان در این حوزه، قیمتی ارزان‌تر نسبت به نمونه‌های خارجی دارد. این فرآورده دانش‌بنیان ایرانی تاکنون به کشورهای عراق، عمان، قطر و امارات صادر شده است.

دیگر خبرها

  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • اولین موتور سیکلت CNG جهان رونمایی می‌شود
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • مسی از محصول جدیدش رونمایی کرد
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران به سایر کشور‌ها